Przesunięty przez: TLMaxwell Wto 01 Lip, 2008 23:16 |
MAŁŁACH ZA II KWARTAŁ 2008 RUSZA! |
| Kto Małłachem II kwartału 2008? |
| Aleksandra Klich za beatyfikację Barbary Blidy |
|
12% |
[ 2 ] |
| Julia Pitera za: "Nie będziemy tego publikować. Odechciało mi się (...)" |
|
0% |
[ 0 ] |
| Andrzej Friszke za twórcze rozwinięcie idei dwójmyślenia |
|
0% |
[ 0 ] |
| Bogdan Klich za ustalenie na podstawie "Gazety Wyborczej" stanu polskiej marynarki wojennej |
|
62% |
[ 10 ] |
| Czeław Kłosek za zwrot ordeu do Prezydenta RP po przyznaniu polskiego obywatelstwa Rogerowi Guereirro |
|
6% |
[ 1 ] |
| Stefan Myszkiewicz za: "Mam tylko jedną prośbę do pracowników IPN, aby zamiast włączać się do walki pp. Kaczyńskich z Lechem Wałęsą i ujawniać niegroźnych już dziś agentów, zajęli się agentami moskiewskimi lub ludźmi, którzy postępują jak agenci (.. |
|
0% |
[ 0 ] |
| Donald Tusk za gadanie, gadanie, gadanie, gadanie, gadanie, gadanie, gadanie, gadanie, gadanie, gadanie, gadanie, gadanie, gadanie, gadanie i staż zagraniczny |
|
18% |
[ 3 ] |
|
| Głosowań: 16 |
| Wszystkich Głosów: 16 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
TLMaxwell
Sprzątacz Tego Forum!

Wiek: 99 Dołączył: 30 Gru 2002 Posty: 2676 Skąd: Rodowite Mazowsze
|
Wysłany: Wto 01 Lip, 2008 23:11 MAŁŁACH ZA II KWARTAŁ 2008 RUSZA!
|
|
|
Walka o Małłacha!
Głosowanie do 10 lipca br. |
_________________ W jedności siła! |
| Ostatnio zmieniony przez TLMaxwell Pon 14 Lip, 2008 17:21, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Zbigniew
MINISTER

|
Wysłany: Sro 02 Lip, 2008 00:32
|
|
|
| Najbardziej durny był jednak chyba Klich. Słyszałem tę jego nieszczęsną wypowiedź. A Pitera? Cóż. I tak w odstawce. Kit z nią. |
_________________ Jarosław Kaczyński milczy językiem nienawiści.
ff-Craggan |
|
|
|
 |
Med
członek władz krajowych

|
Wysłany: Sro 02 Lip, 2008 00:49
|
|
|
Pitera pisze, pisze,pisze, pisze,pisze, pisze,pisze, pisze,pisze, pisze,pisze, pisze...a nie chce mi się Na Klicha nie ma mocnych - murowany kandydat
| Cytat: | | Jeśli Barbara Blida ma przetrwać w śląskiej pamięci jako "święta", zadbajmy, by jej świętość nie oznaczała dla Ślązaków męczeństwa z polskiej ręki. Obcej ręki. | brak słów |
_________________ "if you have something that you don't want anyone to know, maybe you shouldn't be doing it in the first place" Eric Schmidt, Chairman/CEO of Google |
|
|
|
 |
Hegemon
Beczkowóz

Wiek: 34 Dołączył: 11 Lut 2006 Posty: 10673 Skąd: z głupia frant
|
Wysłany: Sro 02 Lip, 2008 01:29
|
|
|
Kurczę, moi kandydaci mają nikłe szanse w starciu z Gigantem
Wiem, zgłoszę protest w sprawie stosowania przez rzeczonegp niedozwolonych metod agitacji (występowanie w mundurze polowym przed kamerami TV). Kto widział ten wie, że widok był to porażający. |
_________________ And though dark is the highway
and the peak's distance breaks my heart,
for I never shall see it, still I play my part |
|
|
|
 |
robines
członek władz wojewódzkich

|
Wysłany: Sro 02 Lip, 2008 09:11
|
|
|
Ja mimo wszystko zagłosowalem na nasze kochane Słońce Peru-pierwszego premiera mojego kraju z którego naprawde jestem dumny .Historyk,patriota a do tego luzak mogący zarwać każdą laskę...jak ja mu zazdroszczę... |
_________________ "Polskość to nienormalność-takie skojarzenie narzuca mi się z bolesną uporczywością,kiedy tylko dotykam tego niechcianego tematu"- Donald Tusk. |
|
|
|
 |
maciejka
baron wojewódzki

Wiek: 45 Dołączyła: 11 Kwi 2008 Posty: 547 Skąd: ziemia chełmżyńska
|
Wysłany: Sro 02 Lip, 2008 10:10
|
|
|
| robines napisał/a: | Ja mimo wszystko zagłosowalem na nasze kochane Słońce Peru-pierwszego premiera mojego kraju z którego naprawde jestem dumny .Historyk,patriota a do tego luzak mogący zarwać każdą laskę...jak ja mu zazdroszczę... |
Tylko go nie naśladujcie!!!!!!!!!!!!
Bo marnie może się to skończyć.....Jedno słońce starczy.. |
_________________ Nie zwlekaj.Rób to co trzeba,wtedy,kiedy trzeba.
 |
|
|
|
 |
Człowiek z Szarlotenburga
Emerytowany Ojciec Dyrektor

|
Wysłany: Pią 04 Lip, 2008 00:12
|
|
|
| jest to zdrada własnego typa, ale Klich najdurniejszy jest! |
|
|
|
 |
bateria helska
PREMIER NaczDyrDUPS Yogibabu

|
Wysłany: Pią 04 Lip, 2008 13:43
|
|
|
| Jako stary czytelnik Pertka i Kosiarza z przekonaniem oddałem swój głos na Klicha. |
_________________ A. Gudzowaty w rozmowie z Michnikiem: "Jedni są w obozie amerykańskim, drudzy w rosyjskim, trzeci w brytyjskim, niemieckim, francuskim - k... - nikogo nie ma w obozie polskim." |
|
|
|
 |
wichura
w dyspozycji Administracji
|
|
|
|
 |
Hegemon
Beczkowóz

Wiek: 34 Dołączył: 11 Lut 2006 Posty: 10673 Skąd: z głupia frant
|
Wysłany: Pią 04 Lip, 2008 17:45
|
|
|
Pasuję |
_________________ And though dark is the highway
and the peak's distance breaks my heart,
for I never shall see it, still I play my part |
|
|
|
 |
wichura
w dyspozycji Administracji
|
|
|
|
 |
Psuj
Wolny Strzelec Pogromca Smoków

Wiek: 24 Dołączył: 23 Gru 2005 Posty: 4394 Skąd: z serca Polski
|
Wysłany: Pią 04 Lip, 2008 18:06
|
|
|
Pitera niby silna, ale jakby nie patrzeć- nie ten kaliber; gdzie raport o nadużyciach, których ni było (i nawet jego wpływ na chęci Pitery), a gdzie dowiadywanie się o stanie armii z gazety |
|
|
|
 |
Otis Tarda
Beczkowóz
|
Wysłany: Pią 04 Lip, 2008 20:04
|
|
|
| Kłosek. Klich jest absurdalny, ale to raczej Monty Python. Brakuje temu takiej Małłachowatości, Trotski y Zadumy, takiej durn... dumnej antyprawicowości. |
|
|
|
 |
MS
PREMIER

Wiek: 39 Dołączył: 07 Mar 2003 Posty: 3695 Skąd: z przeszłości
|
Wysłany: Pon 07 Lip, 2008 00:44
|
|
|
| Protestuję, Klich nie pasuje do DUCHA nagrody, on zwyczajnie bredził a nie Małłachował ! |
_________________ Panie, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, ze muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji. Odbierz mi chęć prostowania każdemu jego ścieżek.
Szkoda mi nie spożytkować wielkich zasobów mądrości, jakie posiadam, ale Ty, Panie, wiesz, ze chciałbym zachować do końca paru przyjaciół.
Wyzwól mój umysł od niekończącego brnięcia w szczegóły i daj mi skrzydeł, bym w lot przechodził do rzeczy.
Użycz mi chwalebnego uczucia, że czasem mogę się mylić. Zachowaj mnie dla ludzi, choć z niektórymi z nich doprawdy trudno wytrzymać.
wyszperane na: http://www.blog.gwiazdowski.pl/ |
|
|
|
 |
TLMaxwell
Sprzątacz Tego Forum!

Wiek: 99 Dołączył: 30 Gru 2002 Posty: 2676 Skąd: Rodowite Mazowsze
|
Wysłany: Pon 14 Lip, 2008 17:20
|
|
|
| MS napisał/a: | | Protestuję, Klich nie pasuje do DUCHA nagrody, on zwyczajnie bredził a nie Małłachował ! | Protest wzięty pod uwagę, niemniej jednak Małłachem II kwartału 2008 zostaje BOGDAN KLICH!!!! (standing ovation).
Ponadto, zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami dożywotni tytuł Wałłacha-Bolecha otrzymuje LECH WAŁĘSA!!!! (owacja na stojąco i hymn "My ze spalonych WSI") |
_________________ W jedności siła! |
|
|
|
 |
|
|