IVRP.pl Strona Główna IVRP.pl
polityka - militaria - kultura - podróże

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Zbigniew
Śro 01 Lut, 2012 23:00
techniczne - dopisywanie w tęsamę poscie
Autor Wiadomość
Black^Widow 
Oberfeld-Hebel


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 28 Wrz 2006
Posty: 4660
Skąd: DC (District Cracovia)
Wysłany: Pią 03 Lut, 2012 14:50   

ombretta napisał/a:
A i dodam że przez ten ficzer się wujowo cytuje zagnieżdżone wypowiedzi, trza ręcznie bbkod dopisywać jak w jednym wpisie przedpiścy są trzy wątki poruszone. Niewygodne i już.
a to mnie Waćpan zaskoczyłeś .... :shock: :shock:

możesz nieco przybliżyć -dlaczego ogrzej się cytuje ?
(Ja zawsze albo biorę całośc na tapetę, albo sobie zaznaczam dokładnie to co chcę zacytować ->cytowanie selektywne)
_________________
po apelu policji skruszeni hakerzy odesłali skradzioną bazę mailem
 
 
ombretta 
członek prezydium władz krajowych
ex-forumkowicz

Pomógł: 9 razy
Dołączył: 25 Maj 2010
Posty: 8802
Wysłany: Pią 03 Lut, 2012 15:13   

Chodzi mi o zagnieżdżone wpisy, czyli cytat w cytacie. Jak robię cytowanie selektywne to wychodzi mi tak:

Black^Widow napisał/a:
ombretta napisał/a:
A i dodam że przez ten ficzer się wujowo cytuje zagnieżdżone wypowiedzi, trza ręcznie bbkod dopisywać jak w jednym wpisie przedpiścy są trzy wątki poruszone. Niewygodne i już.

a to mnie Waćpan zaskoczyłeś ....


Czyli moja wypowiedź cytowana przez Ciebie się nie zagnieżdża, trzeba albo wpisywać bbkody quote="" ręcznie, albo klikać w cytuj -- nuale jak w jednym poście masz trzy różne wątki bo wpisywałem jeden po drugim i mi skrypt je połączył, to potem muszę wiela edytować, co żeneralnie jest czynnościo żmudno i niepotrzebno. Poprzednio beło lepiej (mimo ryzyka, że ktoś wrzuci pięć postów jeden po drugim, co w praktyce ostatnich miesięcy nie zdarzało się jakoś strasznie często).

Poza tym, ten ficzer chyba nie u każdego działa. Zaraz spróbuję czy działa u mnie.

O, u mnie akurat działa.

Ale można ręcznie wyedytować, jak by kto chciał.
 
 
Black^Widow 
Oberfeld-Hebel


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 28 Wrz 2006
Posty: 4660
Skąd: DC (District Cracovia)
Wysłany: Pią 03 Lut, 2012 20:07   

cóż, sprawdziłem i jest tak jak piszesz. Niestety, nie bardzo da się to zmienić, jak na ten moment. Być może w nowszym wydaniu poprawimy tą niedogodność.

Pozdrawiam
_________________
po apelu policji skruszeni hakerzy odesłali skradzioną bazę mailem
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Możesz załączać pliki na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 12