Wysłany: Pon 19 Wrz, 2011 17:56
EDIT: Należy użyć nie "Szybkiej odpowiedzi" lecz "Odpowiedz". Wyświetla się wówczas pod oknem edycji lista, gdzie można odhaczyć "Wyłącz HTML w tym poście"
EDIT: Należy użyć nie "Szybkiej odpowiedzi" lecz "Odpowiedz". Wyświetla się wówczas pod oknem edycji lista, gdzie można odhaczyć "Wyłącz HTML w tym poście"
Aaaaaa, ciepier paniała, wsio jasno
_________________ Nie wierz w cuda, polegaj na nich!
Popłakałam się, Maniu.
Nie mam talentu pedagogicznego.
Ten kod wyświetla się na YT w okienku pod filmem, po kliknięciu najpierw w "Udostępnij" (wyświetli się adres http - to tego nie kopiuj), a potem w "Umieść".
Ten wyświetlony teraz zaczyna się właśnie od <iframe>.
Skopiuj go i wklej w okno na IVRP.
Dalej, j/w.
_________________ "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Zacna @Anno. W czym innym rzecz. Starzy stażem użytkownicy z jakiegoś ukrytego w skrypcie czy anieli wiedzą gdzie powodu nie mogą wklejać jutupek. Myślałem że już mogą ale jak widać nie.
_________________ "Domini Poloni, tam diu liberi, quam diu catholici!"
Pomogła: 8 razy Dołączyła: 26 Gru 2009 Posty: 4951
Wysłany: Pon 26 Wrz, 2011 00:24
AnnaE napisał/a:
Mania napisał/a:
To była ostatnia próba
A niech ci założą drugie konto na jutupki.
Podobno to zależy od daty założenia konta na IVRP.
myślałam, że błąd tkwi w kopiowaniu kodu YT. Bo kopiowałam klikając w "Edycję" na górnej belce. A teraz skopiowałam kod - prawym klawiszem myszki.
Jak by nie kopiować - nici.
_________________ Nie wierz w cuda, polegaj na nich!
Pomogła: 8 razy Wiek: 110 Dołączyła: 08 Sie 2011 Posty: 8371 Skąd: n.c. spod samiuśkich Tater
Wysłany: Pon 10 Paź, 2011 23:40
grzeg napisał/a:
Jeszcze pod oknem trzeba odhaczyć "Wyłącz HTML w tym poście".
Jeśli masz pustą kratkę, a mimo to jutubek nie wlazł, to znaczy, że masz konto sprzed rewolucji na IVRP.
_________________ "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
kolega Grzeg jest /nie/stety zbyt starym użytkownikiem; jest jakiś bug w kodzie, który uniemożliwia poprawne wklejenie tubek osobom które zarejestrowały sie ponizej jakiejś daty, tórej nie znamy ale szukamy, szukamy
_________________ Nie wiem, czy wiecie, mam Najwspanialszą Żonę na Świecie!
Ignac członek władz krajowych na fot.: Tadeusz Reytan
Pomógł: 6 razy Dołączył: 07 Sie 2011 Posty: 7021 Skąd: Wiadoma rzecz - Stolica!
Wysłany: Wto 11 Paź, 2011 08:51
macsoc napisał/a:
jakiś bug w kodzie, który uniemożliwia poprawne wklejenie tubek osobom które zarejestrowały sie ponizej jakiejś daty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum